Волонтер

Биди и ти дел од КРун, биди волонтер, заедно да ја промовираме Кичево во едно поинакво светло, светло на спортот и здравјето, дружи се со нас и помагај им на другите да успешно ја остварат својата цел, ова е прва КРун трка, но пред нас е вистински предизвик и се надеваме дека ова ќе прерасне во традиција и историја, биди дел од едукацијата на младата популација, биди и ти дел од организацијата на КРун.