Трчај

Пријавување

Раната регистрација обезбедува пониска цена.
Пријавувањето завршува на 22 октомври 2024.

Earlybird

800 мкд

Оваа цена е до 31 август 2024

Regular

900 мкд

Оваа цена е до 30 септември 2024

Late

1000 мкд

Оваа цена е до 13 октомври 2024

Last Minute

1000 мкд

Оваа цена е од 14 октомври до 22 октомври 2024